_,|,, (-_-) FucK da SysteM ,,|,_ ekipa wita :)
Moderator
Znowu pustki na forum Niby sesja juz minela ale cisza trwa Wczoraj jechalismy z Kordosiem do Gdanska i padl pomysl zrobienia grilla or something like that
Chodzi glownie o spotkanie w wiekszym gronie
Co o tym myslycie ? I podajcie ewentualne terminy jakie wam pasuja wtedy sie wybierze najbardziej optymalny
Pozdro

Heh no święta idą więc można coś zorganizować...co powiecie np na Wielki Czwartek? Niby swieto ale wiekszosc osob jeszcze pracuje więc nie bedzie trzeba jechać do cioci w odwiedziny;p Wiem, że PG ma wolne wtedy, a jak z innymi uczelniami? Pozdro
Moderator
Widze ze spore zainteresowanie Bardzo zajebiscie
Oby tak dalej !!

Dla mnie w ten Wielki Czwartek powinniśmy tak zapić aby był naprawdę "Wielki" xD W końcu święta a wiadomo, że każdy z Nas pije tylko jak jest okazja xD
No Kordoś nadajmy słowu "Wielki" jeszcze WIĘKSZEGO znaczenia
Tylko nie wiadomo jak sie akcja potoczy bo po Wielkim Czwartku nadczhodzi Wielki Piątek i tak pozniej Wielka Sobota...
wiec szykuje sie picia co niemiara ;p
Moderator
Ja jeszcze nie wiem czy bede, ale raczej tak Najwyzej troszke pozniej dojde

Moderator
Podaj konkretna godzine Kordos i jesli ktos jest zainteresowany niech pisze ze przyjdzie!! Tylko tez w tym problem ze stale na forum zaglada raptem pare osob

Moderator
Nom troszke pogoda sie nie spisala Ale na piwko zawsze mozna wyskoczyc ! Tylko chyba chetnych brak ;/

Na piwko można wyskoczyć - dosłownie Bo wiosna to jest ale tylko kalendarzowa. Zjebany ten rok
- nie dość, że zimno i śnieżno za oknem, to jeszcze dziś dzień wagarowicza a tu uj - nie ma z czego się zwagarwować dziś
Jakiś rok smoka czy coś w tym roku...
ELSON